Gelukkig nieuwjaar!

Een kort blogje deze keer!

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar!! Een fijn vakantie seizoen! Gezondheid en veel liefde!

Deze week hebben wij niet veel te vertellen. Zoals iedereen hebben wij genoten van de feestdagen. Minder hard gewerkt dan normaal, ook weer geen echte vakantie genomen, daar hebben we dan geen tijd voor.

Dit nieuwe jaar gaan wij weer verder met het bouwen van de gîte, er moet vanaf april toch een prachtig pand staan. De buitenkant is nagenoeg klaar, we zijn nu begonnen met de binnenkant. De voorbereidingen van de tuin zijn aan de gang. Er moet een berg grind en beton weggehaald worden. Het slopen is het werk niet, maar het vervoeren naar de vuilstort des te meer. Al met al willen wij een mooi plekje maken voor onze gasten.

Wij hopen dit jaar veel boekingen te krijgen en een mooi seizoen te kunnen draaien. Iedereen een mooi plekje, luxe kamperen, lekker kleinschalig, heel veel activiteiten te doen en heel veel niet te doen “rust”.

Wij hebben er zin in om iedereen welkom te heten en onze gasten zich thuis te laten voelen!

IMGP9933

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: