Drukte!

Afgelopen week heeft u ons vast gemist. Onze excuses wij waren erg druk en ineens was de zaterdag al voorbij en de zondag en maandag ook. Dus hebben wij ons blog maar even uitgesteld tot vandaag.

Nu denkt u vast, waar zijn ze nou zo ontzettend druk mee??

Het begon op maandag met een verrassing voor vrienden die 12,5 jaar getrouwd waren, hilarisch om de gezichten te zien toen ze een cadeau kregen van een vriendin uit Verweggistan en van ons. Wij hebben dat maar even mooi geregeld onder elkaar en het gelukkig koppel had zelf niet aan de heuglijke dag gedacht. We hebben heerlijk gegeten en bijgepraat.

Daarna zijn wij druk aan het werk geweest aan de gîte, veel naar de bouwmarkt geweest, dochterlief had vakantie. Alles loopt net even anders.

Op vrijdag kregen wij visite van vrienden met allemaal NL producten, heerlijk. We hebben samen gegeten, bijgepraat en dochterlief kreeg haar eerste verjaardagscadeaus. Zaterdag een drukke dag met veel werken en boodschappen doen. Op zondag kwamen de vriendinnen van dochterlief om haar verjaardag te vieren. De dames bleven slapen en gingen in de loop van de maandag weer naar huis. Op maandagochtend kwamen er om 9 uur in de ochtend vrienden langs (de echte verjaardag van dochterlief). Nog meer cadeaus. In de avond maar weer lekker patat gegeten en hup weer een dag voorbij.

Maar ontzettend leuk al dat feesten, er moet ook gewerkt worden. Weer een ritje naar de bouwmarkt, prachtig weer, lekker buiten in de tuin aan de gang, binnen in de gîte en ga zo maar door.

De kipjes zijn weer begonnen met eieren leggen, lekker joh, eitjes die met smaak gegeten kunnen worden en zo lekker vers zijn… Voorlopig hoeven wij niet meer naar de winkel voor eieren joepieee.

Nou ja, wij gaan nog even lekker verder met werken. Er zijn al wat filmpjes op onze Facebook pagina verschenen. En houdt de pagina in de gaten, want we gaan richting de leuke werkzaamheden waar je duidelijk kan zien dat we vorderingen maken. Ook hebben wij de winnaar van de boek en win actie bekend gemaakt. Lukje den Dunnen is de gelukkige en krijgt leuke kortingen en presentjes bij haar vakantie. Er volgen meer acties dit jaar omdat wij ons eerste seizoen draaien en dat graag met u willen vieren. Kijk op onze pagina Aanbiedingen of volg de pagina Boek en win! voor een nieuwe actie.

En natuurlijk kunt u nu al boeken voor de safaritenten en de gîte. Wij hebben zin in een mooi seizoen, het voorproefje de afgelopen weken was al heerlijk met t-shirt weer. Wij gaan ervoor dat dat de hele voorjaar, zomer en najaar doorgaat!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: