Gîte!

Toen wij ons huis kochten stond er al een vakantiehuisje naast ons huis. Vroeger deed het huisje dienst als een dancing. Wij waren in de veronderstelling dat het gebouw uit de jaren 50 stamde. Na wat navraag naar foto’s van vroeger bleek het gebouw al in de jaren 20 neergezet te zijn. Jeetje dat gebouw was gewoon al 90 jaar oud!!

Wij wilden de buitenkant vernieuwen en de binnenkant een nieuwe keuken, badkamer enz geven. Maar naar mate wij verder kwamen met de werkzaamheden, kwam er steeds meer ellende naar boven. Houtworm, andere beestjes, rot hout, en ga zo maar door. Dus er werd besloten een nieuw gebouw neer te zetten en de buitenkant zoveel mogelijk in stijl te maken van de oude dancing. Na vergunning aanvragen ed zijn wij in oktober begonnen met de bouw.

Met zijn tweeën zijn wij aan de slag gegaan om een nieuw gebouw neer te zetten. Niet helemaal zoals we in eerste instantie wilden, maar we kunnen nog redelijk de oude maatstaaf aanhouden. Al werkende en al rekenend komen wij steeds verder en begint er inmiddels zelfs een einde in zicht te komen. Dat is iets waar wij met spanning naar uitkijken uiteraard. De badkamer is bijna klaar. De keuken wordt geïnstalleerd. Het plafond is gewit. Als de keuken klaar is kunnen de muren behangen worden, de vloer gelegd en de gîte ingericht worden.

Wij houden u nog even in spanning met het eindresultaat, daar hopen wij eind april een mooie reportage van te kunnen laten zien. Maar de gîte kan in ieder geval wel geboekt worden voor een heerlijke vakantie. Wij nodigen u van harte uit om op onze site te kijken en voor meer informatie contact met ons op te nemen.

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: