Vakantie!

Voor Anouk is de vakantie al even aan de gang. Voor ons betekent de zomer geen vakantie maar heel hard werken. Dus worden er oplossingen gezocht.

Anouk haar vriendin is een hele week bij ons, oergezellig, reuring in huis en de kinderen gaan uiteraard veel te laat slapen. Wat maakt het uit, het is vakantie!!

Maar toch bekruipt mij daar een stukje schuldgevoel. Ja moeders, je kent ze wel, die hebben schuldgevoel. Dus tussen alle werkzaamheden door wil ik leuke dingen doen met ze. Of in ieder geval zorgen dat ze zelf ook op stap gaan om wat te ondernemen. Hier zijn het dan al snel wandelingen, maar ook lekker zwemmen bij een meer of andere dingen.

Het begon op de maandag. Eerst naar het vliegveld toe, vriendin ontvangen en netjes op de koffer gewacht. daarna snel door naar de Ikea, want er moesten wat spullen gekocht worden. Met aanhanger staan we bij de slagboom en wat denk je er gaat er maar 1 van de twee open… Nou lekker dan, ik zover mogelijk naar voren gereden, de ene gaat niet open de ander gaat niet dicht. Daar sta je dan! De auto uitgestapt naar de paal gelopen waar je het kaartje in moet doen en aangebeld. Handig dat je een dochter bij je hebt die prima frans spreekt. Na enige uitleg wat er aan de hand was ging de poort open. Op naar de Ikea. De dames hebben netjes achter mij aan gerend door de winkel en geholpen met alle spullen tillen.

Toen was het echt tijd voor vakantie. Ze hebben samen de buurt verkent, wandelingen gemaakt waarvan ik dacht dat doen de meiden nooit samen. Ze hebben een middag paard gereden wat erg in goede aarde is gevallen, een middagje aan een meer gelegen en gezwommen. We hebben gewinkeld. Ook hebben de dames geholpen met wat voorbereidingen. Samen hebben we Château Rocher bezocht en daar genoten van het uitzicht.

Maandag was het alweer tijd om naar huis te gaan. Jammer want de meiden hadden het juist zo fijn samen. Misschien volgend jaar maar een weekje langer?0b3b8362-e050-457e-b750-7d31a706794ec5457c5c-8872-4a23-b837-8581fb09e3d4

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: