Nazomeren!

Waar wij de laatste tijd mee bezig zijn, is het plannen van een nieuwe grote verbouwing. Nu vraagt u zich af, welke verbouwing en waarom zijn ze dan nog niet bezig, of wel.

Allereerst hebben wij na 2 jaar verbouwen en een eerste seizoen met gasten, een kleine pauze gehouden. Vervolgens vonden wij het nodig om toch beide ook eens een beetje in de lappenmand te komen, dus hebben we genoten van de mooie nazomer. Veel wandelingen gemaakt en genoten van de zon, een beetje vitamine D snuiven zeg maar.

Nu is dan toch echt de tijd aangekomen dat er weer flink geklust moet gaan worden. Dit houdt in dat wij zijn begonnen met het slopen van de 2 kamers op zolder. Als alle muren weg zijn dan kunnen we gaan beginnen met de nieuwe indeling maken. We hebben al een idee, maar ik wil het graag uitgetekend hebben op de vloer. Zodat ik mij beter in kan leven in de ruimte. Normaal heb ik er geen moeite mee, maar blijkbaar hebben de drukke jaren zijn sporen achter gelaten.

Op zolder gaan wij 2 mooie kamers maken voor de verhuur. De bedoeling is dat wij ze in juni van van 2020 en zoveel mogelijk eerder klaar hebben. Het worden beide 2 persoonskamers met een badkamer, de bedoeling is dat ze ook de luxe van de andere accomodaties krijgen, maar wel in de stijl van het huis. Een mooie uitdaging om dat allemaal voor elkaar te krijgen.

Uiteraard zullen wij jullie natuurlijk tijdens het proces weer op de hoogte houden van onze  klus avonturen en vorderingen. Vooralsnog is het een grote bende in huis. Wij zijn ook op zoek naar mooie namen en inrichtings ideeën, dus maken de hersens weer overuren.

under construction

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: