Happy New Year / Bonne Année / Gelukkig Nieuwjaar!

Wat is het jaar 2019 voorbijgevlogen. Wij hebben het hele jaar vele werkzaamheden verricht, de eerste gasten mogen ontvangen, nog veel meer geklust en af en toe een beetje ontspannen. Dat laatste veel te weinig uiteraard, maar ja, zo gaat dat.

Wij zijn begonnen met de werkzaamheden aan de nieuwe B&B kamers, veel werk, maar het beloofd mooi te worden. De kamers zijn vanaf mei te boeken, geweldig voor een tussenstop naar het zuiden of gewoon een mooie vakantie in onze omgeving om te genieten van de natuur, de rivier, fietsen, wandelen, motorrijden en nog veel meer. Daar gaat deze blog eigenlijk helemaal niet over, maar de gedachten dwalen wel eens af.

Het einde van het jaar is weer aangebroken, dat betekent dat wij regelmatig gesprekken hebben over wat wij dit jaar mee gemaakt hebben. Het was een jaar waar van alles gebeurd is We hebben hoogtepunten meegemaakt, met gasten gelachen, gegeten, gewandeld, genoten. Wij vonden het echt super om te doen en hopen nog lang veel gasten blij te mogen maken.

Ook waren er dieptepunten, maar daar praten wij liever niet over. Wij waren erg moe en hebben daarom een tijdje rustig aan gedaan om nieuwe energie op te doen. Nu heeft dochterlief vakantie en gaat de tijd naast kleine klusjes even naar haar toe. Het was wennen dochterlief de hele week uit huis om naar school te gaan. Voor ons toch wel een dieptepuntje, zo jong en al de hele week weg. De avonden zijn enorm stil, in de zomer maanden merk je dat niet zo erg, maar wanneer de dagen korter worden en je minder kan doen merk je dat wel. Niet dat wij elkaar niets te vertellen hebben als we met zijn tweeën zijn, maar zo’n puber brengt wel leven in de brouwerij. Waarna je soms na een dag weer zegt, was het weekend maar weer voorbij dan wordt het lekker rustig ;-).

Sinterklaas en kerst, het is anders als je niet met familie bent. De laatste 10 jaar was Peter met kerst altijd aan het werk, nu is dat niet meer zo, maar de kerst drive moeten wij nog een beetje zoeken. Sinterklaas wilde bij ons komen, maar helaas had hij het te druk, logisch want in Nederland heeft hij genoeg te doen en dan is Frankrijk toch een beetje van de route. Hij besloot een pakje met de post te sturen. Dat wisten wij niet, dus misten wij de postbode niet rond 5 december. Het pakje werd retour gestuurd naar Sinterklaas het adres klopte niet (dat horen wij vaker van de postbodes of pakketbezorgers). Het pakje werd opnieuw opgestuurd door de Sint en wederom met hetzelfde adres. 2e kerstdag (die bestaat in Frankrijk niet) kwam het pakje aan. Allemaal cadeaus voor de honden, dochterlief werd verwend en ook Peter en ik kregen cadeaus. Wat superleuk dat Sinterklaas aan ons gedacht heeft.

Dit jaar was een jaar met superleuke gasten die wij ontzettend willen bedanken voor de vrolijkheid die zij hier gebracht hebben. Er is gelachen, samen gewerkt, gegeten, gewandeld, gehuild, gelachen en had ik het al gezegd, ontzettend veel gelachen.

Voor nu wensen wij iedereen een ontzettend goede jaarwisseling, alle goeds voor 2020 en wij hopen terugkerende en nieuwe gasten weer ontzettend in de watten te kunnen leggen in ons paradijs!!

Happy-new-year-iStock-mxtama-20170113

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: