Romantische wandeling!

Elke dag gaan wij wandelingen maken met de honden. Ver hoeven wij daarvoor niet te gaan, want vanuit ons huis zijn er zoveel mogelijkheden dat de hondjes er veel plezier aan beleven en wij ook.

Omdat ons Puk nog geen mega lange wandelingen mag maken en wij druk aan het werk zijn maken wij minder lange wandelingen of gaan we apart met de honden op stap. Puk heeft wel een onvermoeibare energie, dus mevrouw rent drie keer zoveel als ons. Soms houden we dan maar even een pauze, dan kan ze bij komen.

Van de week was het mooi weer, een graad of 15, de zon scheen overweldigend. Mooi weer om eens met zijn vieren op stap te gaan. Van mooi weer wordt je vaak een beetje vrolijk, de romantiek komt weer even om de hoek kijken. Zo ook tijdens deze wandeling.

De hondjes rennen om ons heen, wij houden elkaars hand vast. Het is bij ons lekker rustig, zeker in de wintermaanden, dus kan je de hondjes los laten lopen. Op de kruising waar wij de keuze maken (lopen wij naar Croix Rouge of gaan we naar het tietenbeeld) staat een bankje. Een mooi plekje om over het dorp uit te kijken, even te rusten, de hondjes even een mol te laten zoeken (er zijn mega veel molshopen in het veld) en vooral te genieten van het mooie weer.

De gesprekken gaan over van alles en nog wat. Vooral ook over de planning van het werk, wat er nog gedaan moet worden en hoeveel tijd wij daarvoor hebben. Na enige tijd gaan de gesprekken over andere dingen, hoe voelen wij ons. Wij zitten knus bij elkaar en de hondjes zijn lekker bezig. En dan komt er de eerste auto, de volgende auto, wat is dat toch, er komt hier nooit iemand. Vervolgens komt er weer iemand langs, druk zwaaiend, haar kennen we wel. Wij zeggen al tegen elkaar, er kan weer flink gekletst worden over ons in het dorp. “Les Hollandais” zaten op het bankje, het zag er knus uit.

Vervolgens kwam een paar minuten later de burgemeester ook nog voorbij rijden.. Nou wij staan weer goed op de kaart in het dorp. Tijd om naar huis te gaan. Maar het was een prachtige dag, de zon scheen, het was warm, wij hebben genoten, ondanks de ‘drukte’ langs de route.

DSC_1184

3 Comments

  1. Ina says:

    Super gaaf altijd die wandelingen en we weten de route echt romantisch stukje!!!! En heerlijk dat mooie weer!

  2. Mar says:

    Heerlijk die wandelingen….en de lente komt er aan….alles begint dan te bloeien…wat zal het dan super zijn zeg.😅😅😅😅

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: