Accommodatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te logeren: de Chambre d’hôtes (deze is nog in aanbouw), de gîte Maison Guillaume en de safaritenten. U kunt in het menu de mogelijkheden bekijken.

Binnen:

De gasten die in de gîte en de tenten verblijven hebben ook de mogelijkheid om een ontbijt (tegen betaling) te nuttigen in de eetkamer of wij kunnen een ontbijt aan “huis” bezorgen wanneer u zelf geen zin heeft om deze te maken. Wij hebben een map liggen met uitgebreide informatie over de wandeltochten in de buurt en andere activiteiten. Voor de gasten die (wanneer deze klaar is) in de chambre d’hôtes verblijven hebben wij een gezamenlijke woon en eetkamer in de aanbouw waar het ontbijt genuttigd kan worden. In de zithoek met houtkachel kan u even rustig een boek lezen of plannen maken voor de dag.

Buiten:

Wij hebben een grote ommuurde tuin waar wij diverse zitplekken hebben. Achter de ommuurde tuin is nog een groot grasveld waar u eventueel kunt zitten, tevens zijn daar de parkeerplaatsen voor de auto’s.

 

WiFi:

Wij hebben een WiFi aansluiting die in het gehele huis en de gezamenlijke ruimte en een deel van de tuin een prima bereik heeft.  Wij hebben geen televisieaansluiting.

 

 

 

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: