Accommodatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij ons te logeren:

De Chambre d’hôtes (deze is nog in aanbouw), voor meer informatie klik hier.
De gîte Maison Guillaume, voor meer informatie klik hier.

IMG-20191008-WA0006
De safaritenten hebben een eigen badkamer in het nabijgelegen sanitair gebouw, voor meer informatie klik hier.

Tent 1Sanitairgebouw

Onze tarieven zijn inclusief opgemaakte bedden, badlinnen en eindschoonmaak. Toeristenbelasting wordt apart gerekend. Voor meer informatie over de tarieven klik hier

Binnen:

De gasten die in de gîte en de tenten verblijven hebben ook de mogelijkheid om een ontbijt (tegen betaling) te nuttigen in de eetkamer of wij kunnen een ontbijt aan “huis” bezorgen wanneer u zelf geen zin heeft om deze te maken. Wij hebben een map liggen met uitgebreide informatie over de wandeltochten in de buurt en andere activiteiten. Voor de gasten die in de chambre d’hôtes verblijven hebben wij een gezamenlijke woon en eetkamer in de aanbouw waar het ontbijt genuttigd kan worden.

DSC_0472 1

 

Buiten:

Wij hebben een grote ommuurde tuin waar wij diverse zitplekken hebben. Achter de ommuurde tuin is nog een groot grasveld waar u eventueel kunt zitten, tevens zijn daar de parkeerplaatsen voor de auto’s.

WiFi:

Wij hebben een WiFi aansluiting die in het gehele huis en de gezamenlijke ruimte en een deel van de tuin een prima bereik heeft.  Wij hebben geen televisieaansluiting.

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: