More articles
Mini camping met privé sanitair

Mini camping met privé sanitair

In 2022 gaan wij een nieuwe weg in, wij gaan afscheid nemen van onze safaritenten. Het is uiteindelijk gebleken dat deze tenten niet het gewenste resultaat behaalden wat wij in gedachten hadden. Daarom zijn wij over een nieuw plan na gaan denken, deze staat nu in de kinderschoenen.

Er komt een mini camping voor in de plaats met 2 camping plekken. Deze zijn geschikt voor een tent of vouwwagen. Op de plaats beschikt u over privé sanitair. De verdere mogelijkheden werken wij nog uit. De plaatsen zijn al luxe in verband met het sanitair, maar ook zijn wij aan het uitzoeken wat wij nog meer met de plekken kunnen doen. 

Aangezien wij de plannen nog uitwerken, komt er in de komende maanden meer informatie. De prijzen zijn nog niet bekend, maar ook die zullen wij zo spoedig mogelijk bekendmaken. 

Houdt onze website in de gaten, volg ons op Facebook of onze blog.

Onze gîte en B&O kamers worden het gehele jaar verhuurd, u kunt dus boeken voor het najaar, ook voor 2022 kunt u al uw reservering maken. 

Wij hopen u snel eens te ontmoeten.

À bientôt!

Cindy & Peter

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question. Or read on with , or go to the overview of all articles.

Published 17-08-2021 / Copyright © Villa Guillaumette