Back to our website Availability and direct booking
Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden

Hoe laat kunnen wij in / uitchecken?

U kunt bij ons inchecken vanaf 16.00 uur, uitchecken uiterlijk om 11.00.uur. Wij horen graag van te voren wat uw mogelijke aankomsttijd is. Dan kunnen wij zorgen dat wij klaar zijn om u te ontvangen. Mocht u heel vroeg willen uitchecken laat het ons dan even van te voren weten.

Is het ontbijt inbegrepen?

Voor de B&O kamers is het ontbijt inbegrepen. Wilt u, wanneer u in onze gîte of mini-gamping verblijft kunt u mee ontbijten dan dient u dat een dag van te voren aangeven. In het dorp bij “Hotel de la Poste” kunt u broodjes bestellen, de bakker komt deze de volgende dag leveren tussen 8 en 8.30 uur, behalve op dinsdag.

Hoe zijn jullie te bereiken?

U kunt ons bereiken met de auto, op slechts 20 minuten vanaf de snelweg A89/A75. Onze GPS coördinaten: lat 46.022243 lon 2.896071. Let wel, veel navigatiesystemen kennen onze straat niet, dan wordt u naar het centrum gestuurd. Google maps weet u wel bij de juiste plek te brengen. Openbaar vervoer: Ook kunt u met het vliegtuig bij ons komen, u vliegt dan op Clermont-Ferrand. Met de trein kunt u naar Riom/Châtelguyon. .Wij kunnen u oppikken bij het vliegveld of station, wij brengen daarvoor € 50,00 in rekening, voor maximaal 4 personen. Houdt u er wel rekening mee dat er geen openbaar vervoer is in het dorp.

Kunnen wij makkelijk bij u parkeren?

Bij de safaritenten kunnen 2 à 3 auto's staan. Verder kunnen de auto's langs de weg geparkeerd worden, het is in een doodlopende straat, dus er is alleen bestemming verkeer.

Mag er gerookt worden?

Onze accommodaties en openbare ruimtes zijn rookvrij. Mocht u buiten willen roken, dan stellen wij het op prijs dat u de plek waar u gerookt heeft netjes achterlaat.

Zijn er kinderen welkom?

Jazeker zijn er kinderen welkom bij ons. Wanneer er meerdere gezinnen met  kinderen zijn dan houden wij 1 x per week een pannenkoeken middag. Wij besluiten in overleg met de ouders welke dag wij de middag organiseren. Kinderen kunnen spelen in ons bos, wij hebben spelletjes en in het park in het dorp kan er heerlijk in de bron van 35 graden gespeeld worden.

Kan ik met een grote groep komen?

Wanneer u met een grote groep wilt komen, bijvoorbeeld met een vriendenclub om te gaan teambuilden, is dat mogelijk. U kunt dan het gehele complex huren. Wij hebben in totaal plek voor maximaal 8 personen, of 20, maar dan dient u zelf tenten mee te nemen. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Zijn er in het dorp winkels en restaurants?

U vindt de bakker en supermarkt en tankstation op slechts 10 minuten van ons dorp. Wilt u uiteten dan hebben wij een restaurant in het dorp, verder zijn er op 10, 15 en 20 minuten nog diverse restaurants te vinden. Wilt u naar een grote supermarkt dan vindt u die op 25 minuten rijden in het dorp Saint Eloy les Mines.

Mag ik eten op de kamer?

Er is voor de kamers geen mogelijkheid om zelf eten te bereiden. Toch begrijpen wij het als u in de winkel bijvoorbeeld een salade heeft gehaald of een broodje. U kunt deze dan eten buiten bij één van de zitjes of in de gezamenlijke ruimte.

Waarvoor dient de gezamenlijke ruimte?

In de gezamenlijke ruimte worden de ontbijtjes geserveerd. Er staat een koelkast met frisdrank, bier en wijn. U kunt hier gebruik van maken. Wij willen u vragen om ons even door te geven wat u gepakt heeft, of wanneer wij niet in de buurt zijn even op te schrijven voor ons wat u gepakt heeft. De kosten worden bij vertrek in rekening gebracht. 

This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us personally a question.

Published 20-01-2021 / Copyright © Villa Guillaumette