More articles
Welkom bij Villa Guillaumette, nieuws over de nieuwe website.

Welkom bij Villa Guillaumette, nieuws over de nieuwe website.

Wij heten u van harte welkom op de nieuwe website van Villa Guillaumette.

Nu denkt u vast, een nieuwe website? Dat klopt, helaas stopt onze vorige provider mede door de gevolgen van de corona crisis. 

Na een speurtocht voor een nieuw systeem zijn wij op een nieuw plan gestuit. Nu denkt u een nieuwe plan?? Ja wij, Cindy en Peter hebben bergen ideeën en voor elk probleem wordt een oplossing gezocht.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe website?

De accommodaties zie je overzichtelijk op de startpagina. Een ander bijkomend voordeel is dat u direct kunt boeken. Wanneer u de gewenste datum heeft ingevuld krijgt u gelijk een overzicht van de accommodaties die nog vrij zijn en de bijbehorende tarieven. 

Het is ook mogelijk om alle accommodaties te huren voor een team-, vrienden- of familie uitje. Neemt u dan wel even contact op met ons voor de mogelijkheden. De 2 B&O kamers kunnen gezamenlijk gehuurd worden als familiekamer. Wanneer beide kamers vrij zijn voor de gewenste datum neemt u dan even contact op, dan kunnen wij direct de kamers voor u reserveren.

U kunt makkelijk via het contact formulier contact met ons opnemen, deze vindt u onderaan de pagina. Altijd handig wanneer u vragen heeft waarvan u het antwoord niet direct kan vinden.

Er zijn dit jaar een aantal kleine wijzigingen doorgevoerd, deze vindt u allemaal op de website. Helaas hebben wij nog steeds te maken met de corona pandemie, die de verhuur voor ons erg moeilijk maakt. Daarom hebben wij speciale corona voorwaarden, die vindt u in een aparte nieuwsbrief. 

Wij hopen u later dit jaar weer van harte welkom te heten en u een onvergetelijke vakantie te kunnen bieden.This is our own website with the best price. Click here for our accommodations or ask us your question. Or read on with , or go to the overview of all articles.

Published 21-01-2021 / Copyright © Villa Guillaumette