Tarieven

Tarieven Safaritenten 2020

Aankomst elke dag mogelijk vanaf 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur. Ook is er de mogelijkheid de safaritenten per nacht te huren met een minimum van 3 nachten in het laagseizoen, voor een verblijf korter dan 7 nachten rekenen wij € 62,50 per nacht. In het hoogseizoen worden de tenten alleen per week verhuurd.

Voor seizoen 25 april t/m 3 juli    € 395,- per week.
Hoog seizoen 4 juli t/m 30 augustus    € 575,- per week.
Na seizoen 1 september t/m 25 oktober € 395,- per week.

Wilt u meerdere weken bij ons verblijven dan geven wij u een korting van 5 % voor de 2e week en 10% voor de 3e week.

Tarieven Maison Guillaume

Aankomst elke dag mogelijk vanaf 15.00 uur en vertrek voor 11.00 uur er geldt een minimum verblijf van 4 nachten. Voor meer informatie over beschikbaarheid, boekingen en tarieven kunt een berichtje sturen via het contactformulier.

De prijs per week is € 595,- en geld het gehele jaar. Bij een verblijf korter dan 7 nachten rekenen wij een tarief van € 100,00 per nacht.

Wilt u meerdere weken bij ons verblijven dan geven wij u voor de 2e week een korting van 10% en de 3e week een korting van 15%.

 • Deze prijzen gelden voor een verblijf van één week. De prijs is inclusief de verplichte eindschoonmaak die wij voor u doen. Wij verwachten wel dat u het vakantieverblijf netjes bijhoudt gedurende uw verblijf en bij vertrek de afwas heeft gedaan.
 • De tarieven zijn exclusief € 1,- per persoon per nacht toeristenbelasting (vanaf 16 jaar).
 • Inclusief beddengoed, bad- en keukenlinnen bestaande uit 4 grote badhanddoeken, 4 kleine badhanddoeken, 4 washandjes, 1 handdoek en 2 theedoeken. Deze zijn niet voor recreatief gebruik.
 • Wij vragen een aanbetaling van 50% van de huursom binnen 14 dagen na reservering en het restant 6 weken voor aanvang van het verblijf. De boeking is definitief zodra de aanbetaling is gedaan.
 • Tot twee maanden voor de aankomstdatum kunt u uw reservering middels een mailbericht annuleren. Na uw annulering ontvangt u binnen 3 werkdagen van ons een bevestiging en wordt uw betaling teruggestort minus 10% annuleringskosten over de verschuldigde huurprijs (met een minimum van € 50,-). Bij een annulering tot de laatste 3 weken voor de dag van aankomst 50% en bij een annulering in de laatste 3 weken voor uw aankomstdatum bent u de gehele huursom verschuldigd. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.
 • Bij aankomst vragen wij u een borgsom van €100,00 (contant te betalen). Na de verhuurperiode wordt de borg, bij geen gebleken schade of vermissing van producten, na 14 dagen op uw bankrekening gestort. Wij gaan er vanuit dat u ons direct op de hoogte stelt wanneer er schade is ontstaan aan de accommodatie en interieur.
 • In de wintermaanden en het laagseizoen kan het natuurlijk koud zijn, maar toch wilt u genieten van de mooie natuur. Dat is mogelijk. Normaal gebruik van de verwarming is inbegrepen. In de safaritenten hebben wij extra plaids liggen en eventueel kan er een kachel geplaatst worden.
 • Honden zijn bij ons na overleg van harte welkom. Voor uw viervoeter hoeft u niet extra te betalen. Wij verwachten wel dat u de hond goed onder controle heeft en dat zij geen andere gasten en dieren lastig zullen vallen.
 • U kunt bij ons helaas niet pinnen of betalen met creditcard.
 • Onze gastenverblijven zijn rookvrij.

Extra service:

  • Er is gratis Wifi aanwezig. In onze gezamenlijke ruimte is er een goed Wifi bereik.
  • U kunt bij uw reservering aangeven of er een kinderstoel of campingbedje gewenst is, hiervoor rekenen wij geen extra kosten.
  • Wilt u een extra handdoeken pakket bestellen dan kan dat voor € 10,00, bestaande uit 4 grote badhanddoeken, 4 kleine badhanddoeken en 4 washandjes. Deze zijn niet voor recreatief gebruikt.
  • Als u wenst kunnen wij ook de koelkast al voor u vullen met de door u gewenste artikelen, mits deze aanwezig zijn in de winkel. Wij rekenen, buiten de kostprijs van de boodschappen, € 15,00 voor het halen van de boodschappen. Wij zullen een kassabon overhandigen. U kunt dit aangeven tot 2 weken voor aankomst.
  • Er bestaat een mogelijkheid om een begeleide wandeling te maken, dit is inclusief een picknick (u neemt zelf de spullen mee onderweg, dus vergeet uw rugtas niet). De kosten voor een begeleide wandeling inclusief picknick bedragen € 12,50 per persoon.
  • Wilt u een avondje zonder kind weg, een wandeling maken, of iets anders. Wij bieden een oppasservice aan voor € 10,00 per uur.
  • Indien gewenst kunt u bij ons een was laten draaien tegen een kleine vergoeding van € 5,00 per was. Bij uw verblijf is een droogrek aanwezig.
  • Heeft u geen zin om boodschappen te doen, of wilt u rustig wakker worden in de ochtend kunt u bij ons een ontbijt bestellen. Deze wordt bij uw gastenverblijf op de gewenste tijd gebracht. De kosten bedragen € 7,50 p.p. en voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,00 p.p.

Op locatie kunt u bij ons alleen met cash betalen, wij beschikken niet over een pinautomaat.

 

Copyright © 2019 Villa Guillaumette. All Rights Reserved
%d bloggers liken dit: